Farmaceutisch Co. van Shenzhenruijin, Ltd

Van het het hormoon ruwe poeder van China de anabole steroid professionele leverancier

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd certificaten
China Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd certificaten
Ik geniet werkelijk van doend zaken met uw bedrijf, zelfvertrouwen en de moed ik mijn cliënten met het product kan helpen dat ik van yourpowder heb gemaakt.

—— Openhartig

U hebt de goede dienst en een goed product. Het veilige verschepen maakt mijn zaken beter worden, zo gek. dank u. ziek koop meer in volgende orde.

—— Kris

Hallo onderhoudt Gavin, u is eminent. Zelfs hier in de V.S. u zeer hoogst worden gerangschikt. Werkelijk als uw product en dienst. Meer in volgende cirkel zal proberen

—— Carlos

Ik werd enord indruk gemaakt op met uw efficiency en productkwaliteit. Gavin, u-product maakt me partijengeld.

—— Dave

Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd

1 2 3 4 5
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4
Fabriek Fabrieksteam Fabrieksbinnenkant Team Fabrieksbinnenkant
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : RuiJin
Aantal werknemers : 500~520
Jaarlijkse omzet : 50000000-7000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 90% - 100%

Bedrijfinleiding:

 

Wordt Farmaceutisch Co. van Shenzhenruijin, Ltd een belangrijke leverancier van fijn chemisch product in China, gevestigd in Guangzhou. De unieke geografische voorwaarden van Guangzhou zijn gunstig voor vervoer. Het bedrijf investeert grote fonds en hersenen aan R&D-afdeling aan de chemische, biochemische, farmaceutische & zijn tussenpersonenproducten van de onderzoekboete die de vraag van de markt passen. Het onderzoeksteam op hoog niveau, de geavanceerde apparaten en de goede wetenschappelijke atmosfeer verzekeren de kwaliteit.

 

China Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Volgens de GMP norm, heeft het bedrijf 10000 m2-installatie met het geavanceerde materiaal gebouwd. De fabriek heeft een volledige Q.A. & een Q.C.system. Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van SGS om als gecontroleerde leverancier ertoe gebracht te zijn. Wij hebben het gezag van de uitvoer en de invoer. Onze producten worden verkocht zowel in de binnenlandse als internationale markt en door onze cliënten hoogst geadviseerd. om de markt te ontwikkelen verder, zijn wij enthousiast met manufactory en de handelsmaatschappij rond de bol samenwerken om een bloeiende toekomst te maken.

 

Momenteel, omvat de vervaardigde merken na de Reeks van HGH (Menselijk de Groeihormoon), de Reeks van IGF (insuline-als de Groeifactor), HCG, Menselijke Chorionic Gonadotropin, Erythropoietin (EPO) Poeder voor Injectie, HMG Memotropin voor Injectie, Peptides Productenreeks, Injecteerbare Vloeibare, Mondelinge de Steroïdentabletten van Steroide, Krachtige Geslachtsproducten.

 

Ruw Steroïdenpoeder met inbegrip van: Het Poederreeks van testosteronraws, het Poederreeks die van Nandrolone Raws, het Poederreeks van Boldenone Raws, het Poederreeks van Trenbolone Raws, het Poederreeks van Methenolone Raws, het Poederreeks van Drostanolone Raws, Anti het Poederreeks van Oestrogeensteroide Raws, het Poederreeks van Raws van de Geslachtsversterker, het Poederreeks van Raws van het Verdovingsmiddelenkalmeermiddel, Vette het Poederreeks van Verliessteroide Raws, de Behandelingspoeder van het Haarverlies, Spier Steroide, de Reeks van het Gezondheidszorgpoeder, Mondeling Steroide-Poeder, Ruw Steroide-Poeder, Anabole Steroide-Hormonen, Andere Raws-Producten, Veilige Organische Oplosmiddelen bouwen.

 

 

 

Contactgegevens
Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Gavin

Tel.: +08618806592208

Fax: 86-178-16476533

Direct Stuur uw aanvraag naar ons