Farmaceutisch Co. van Shenzhenruijin, Ltd

Van het het hormoon ruwe poeder van China de anabole steroid professionele leverancier

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenruw steroid poeder

Van het Antioestrogeen de Ruwe Steroïden van Letrozolepct Femara Inhibitors van Aromatase voor Mensen

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd certificaten
China Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd certificaten
Ik geniet werkelijk van doend zaken met uw bedrijf, zelfvertrouwen en de moed ik mijn cliënten met het product kan helpen dat ik van yourpowder heb gemaakt.

—— Openhartig

U hebt de goede dienst en een goed product. Het veilige verschepen maakt mijn zaken beter worden, zo gek. dank u. ziek koop meer in volgende orde.

—— Kris

Hallo onderhoudt Gavin, u is eminent. Zelfs hier in de V.S. u zeer hoogst worden gerangschikt. Werkelijk als uw product en dienst. Meer in volgende cirkel zal proberen

—— Carlos

Ik werd enord indruk gemaakt op met uw efficiency en productkwaliteit. Gavin, u-product maakt me partijengeld.

—— Dave

Van het Antioestrogeen de Ruwe Steroïden van Letrozolepct Femara Inhibitors van Aromatase voor Mensen

large.img.alt
small.img.alt

Grote Afbeelding :  Van het Antioestrogeen de Ruwe Steroïden van Letrozolepct Femara Inhibitors van Aromatase voor Mensen Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RuiiJin
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 112809-51-5
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: vermomd pakket of volgens uw vereiste
Levertijd: binnen 3-5 dagen
Betalingscondities: De Western Union en moneygram, Bankoverdracht, Bitcoin, T/T
Levering vermogen: 3000T/MONTH
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Letrozole Andere Naam: Femara
Moleculaire formule: C17H11N5 Molecuulgewicht: 285.3
Verschijning: wit poeder Gebruik: Gebruikt als API in Behandeling van borstziekte.
whatsapp: +08618806592208
Hoog licht:

ruw hormoonpoeder

,

Anabool Steroid Poeder

Van het Antioestrogeen de Ruwe Steroïden van Letrozolepct Femara Inhibitors van Aromatase voor Mensen

 
Snel Detail:
 
1. Productnaam: Supplementen van het de Steroïdenpoeder van het Letrozole de Antioestrogeen voor de bijwerkingen van Mensenfemara
2. Moleculaire Formule: C17H11N5
3. Molecuulgewicht: 285.3
4. CAS Nr.: 112809-51-5
6. Smeltpunt: 181-183°C
7. Verschijning: Wit poeder of kristalpoeder
8. Van het Antioestrogeen de Ruwe Steroïden van Letrozolepct Femara Inhibitors van Aromatase voor Mensen 0
9. Verpakking: Als klantenrequirments
10. Gebruik: voor postmenopausal vrouwen met geavanceerde borstkanker, tweede-lijntherapie voor de behandeling van veelvoudige anti-oestrogeentherapie na mislukking, voor bodybuilders die als AI in postcyclus worden gebruikt
 
 
Hoe te om Femara te nemen?
 
Femara wordt gewoonlijk genomen eens per dag, of eens elke andere dag. Volg alle richtingen op uw voorschriftetiket. Duur deze geneeskunde in grotere of kleinere bedragen of voor niet langer dan geadviseerd.
U kunt deze geneeskunde met of zonder voedsel nemen.
Terwijl het gebruiken van Femara, kunt u frequente bloedonderzoeken nodig hebben. Uw minerale botdensiteit kan ook moeten worden gecontroleerd.
Opslag bij kamertemperatuur vanaf vochtigheid en hitte.
 
 
Wat zou ik terwijl het nemen van Femara moeten vermijden?
 
Dit medicijn kan uw het denken of reacties schaden. Zorgvuldig ben als u drijft of om het even wat doet die u waakzaam om vereist te zijn.
Deze geneeskunde kan in lichaamsvloeistoffen (met inbegrip van urine, faecaliën, braken, sperma, vaginale vloeistof) overgaan. De patiënten en de verzorgers zouden rubberhandschoenen moeten dragen terwijl het schoonmaken van lichaamsvloeistoffen, behandeling vervuilde afval of wasserij of het veranderen van luiers. De was overhandigt before and after het verwijderen van handschoenen. De was bevuilde kleding en linens gescheiden van andere wasserij.
 
 
Beschrijving:
 

1. Letrozole is een mondelinge niet steroidal inhibitor voor de behandeling van hormonaal-ontvankelijke borstkanker na chirurgie.
2. Letrozole verhindert aromatase oestrogenen door concurrerende, omkeerbare band aan heme van zijn cytochrome p450 eenheid te produceren, is de actie specifiek, en letrozol vermindert productie van mineralo-of geen corticosteroids.

3. Letrozole vermindert oestrogeenniveaus in postmenopausal vrouwen, die de groei van bepaalde types van borsttumors kunnen vertragen die oestrogeen vergen in het lichaam te kweken.

 
4. Letrozole wordt gebruikt om borstkanker in postmenopausal vrouwen te behandelen. Het wordt vaak gegeven aan vrouwen die tamoxifen (Nolvadex, Soltamox) 5 jaar hebben genomen.

 
 
Toepassingen:
 
Femara (de soortnaam is letrozole) is een nieuwe drug die voor de behandeling van geavanceerde borstkanker wordt ontwikkeld in vrouwen. Femara is tweede in een nieuwe klasse van inhibitors van derde-generatie de selectieve mondelinge aromatase.
Het handelt door enzymaromatase te blokkeren, later blokkerend de productie van oestrogeen. Aangezien vele vormen van de cellen van borstkanker door oestrogeen worden bevorderd, hoopt men dat door hoeveelheden oestrogeen in het lichaam te verminderen de vooruitgang van zulk een ziekte kan worden gestopt. Dit is het basisgebouw achter Nolvadex, behalve deze drugblokken de actie en niet de productie van oestrogeen.
De gevolgen van Femara kunnen om het zachtjes uit te drukken vrij dramatisch zijn. Een dagelijkse dosis één tablet (2,5 mg) kan oestrogeenafschaffing veroorzaken groter dan 80% in behandelde patiënten. Met het krachtige effect dit drug heeft op hormoon niveau, moet het slechts (klinisch) door post-menopausal vrouwen worden gebruikt de van wie ziekte na behandeling met Nolvadex is gevorderd. De bijwerkingen zoals opvliegingen en haar verdunnen kunnen aanwezig zijn, en zouden zonder twijfel strenger in de patiënten pre-van de menopauze zijn.
Wanneer gebruikt met sterk, gemakkelijk aromatiserende kunnen androgens zoals het behoud van Dianabol of van het testosteron, van gynecomastia en van het water effectief worden geblokkeerd. In combinatie met Propecia (finasteride), hebben wij een grote vooruitgang.
Met de één omzetting van het drug stoppende oestrogeen en andere het blokkeren alpha- vermindering 5 (testosteron, methyltestosterone en Halotestin slechts), kunnen de verwante bijwerkingen effectief worden geminimaliseerd. Hier kon het sterke androgen testosteron de ongelooflijke spiergroei theoretisch verstrekken, terwijl tegelijkertijd zo verdraaglijk het zijn zoals nandrolone.
Bovendien zou de kwaliteit van de spier groter moeten zijn, de atleet die harder en veel meer bepaald zonder bovenmatig water te houden lijken.
 
 
Specificaties:
 
 

Tests Specificaties Resultaten
Verschijning Wit of gebroken wit crystaline poeder

Wit
Kristallijn poeder

Oplosbaarheid
 

Oplosbare stof in Chloroform;
Oplosbare stof in ethylalcohol wanneer verwarmd

Ben in overeenstemming
ldentification

(1) Maximumabsorptie in golflengte van 240 NM
Minimumabsorptie in golflengte van 215 NM

Ben in overeenstemming
Ben in overeenstemming

(2) het Infrarode spectrum zou in overeenstemming de dominante piek van contrast moeten zijn Overeenkomstig de dominante piek van contrast
Smeltpunten 182℃-184℃ 182℃
Verwante substanties ≤0.5% 0,3%
Enige onzuiverheid ≤0.3% 0,2%
Verlies bij het drogen ≤1.0% 0,8%

[Analyse] C17H11N5
(Op vochtvrije basis)

≥98.0% 99.2%
Conclusie Is Specificaties van Ondernemingsnorm in overeenstemming.

 
 

Contactgegevens
Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd

Contactpersoon: Gavin Lee

Tel.: +8618806592208

Direct Stuur uw aanvraag naar ons