Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd 86-188-06592208 Gavin@hgh-steroid.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

 • China Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
 • China Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
 • China Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
 • China Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
 • China Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd
 • Type Business

  Fabrikant,Verdeler/groothandel,Exporteur,Handelsmaatschappij,Verkoper

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Afrika,Oceanië,Wereldwijd

 • Merken

  RuiJin

 • Aantal werknemers

  500~520

 • Jaarlijkse omzet

  50000000-7000000

 • Opgericht Jaar

  2008

 • Export pct

  90% - 100%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-188-06592208

Inleiding

Bedrijfinleiding:

 

Wordt Farmaceutisch Co. van Shenzhenruijin, Ltd een belangrijke leverancier van fijn chemisch product in China, gevestigd in Guangzhou. De unieke geografische voorwaarden van Guangzhou zijn gunstig voor vervoer. Het bedrijf investeert grote fonds en hersenen aan R&D-afdeling aan de chemische, biochemische, farmaceutische & zijn tussenpersonenproducten van de onderzoekboete die de vraag van de markt passen. Het onderzoeksteam op hoog niveau, de geavanceerde apparaten en de goede wetenschappelijke atmosfeer verzekeren de kwaliteit.

 

China Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Volgens de GMP norm, heeft het bedrijf 10000 m2-installatie met het geavanceerde materiaal gebouwd. De fabriek heeft een volledige Q.A. & een Q.C.system. Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van SGS om als gecontroleerde leverancier ertoe gebracht te zijn. Wij hebben het gezag van de uitvoer en de invoer. Onze producten worden verkocht zowel in de binnenlandse als internationale markt en door onze cliënten hoogst geadviseerd. om de markt te ontwikkelen verder, zijn wij enthousiast met manufactory en de handelsmaatschappij rond de bol samenwerken om een bloeiende toekomst te maken.

 

Momenteel, omvat de vervaardigde merken na de Reeks van HGH (Menselijk de Groeihormoon), de Reeks van IGF (insuline-als de Groeifactor), HCG, Menselijke Chorionic Gonadotropin, Erythropoietin (EPO) Poeder voor Injectie, HMG Memotropin voor Injectie, Peptides Productenreeks, Injecteerbare Vloeibare, Mondelinge de Steroïdentabletten van Steroide, Krachtige Geslachtsproducten.

 

Ruw Steroïdenpoeder met inbegrip van: Het Poederreeks van testosteronraws, het Poederreeks die van Nandrolone Raws, het Poederreeks van Boldenone Raws, het Poederreeks van Trenbolone Raws, het Poederreeks van Methenolone Raws, het Poederreeks van Drostanolone Raws, Anti het Poederreeks van Oestrogeensteroide Raws, het Poederreeks van Raws van de Geslachtsversterker, het Poederreeks van Raws van het Verdovingsmiddelenkalmeermiddel, Vette het Poederreeks van Verliessteroide Raws, de Behandelingspoeder van het Haarverlies, Spier Steroide, de Reeks van het Gezondheidszorgpoeder, Mondeling Steroide-Poeder, Ruw Steroide-Poeder, Anabole Steroide-Hormonen, Andere Raws-Producten, Veilige Organische Oplosmiddelen bouwen.

 

 

 

Geschiedenis

 

       Is Farmaceutisch Co. van ShenZhenruijin, Ltd een belangrijke leverancier van fijn chemisch product in guangzhou van China, in 2005.The-headoffice werd opgericht binnen shenzhen die internationale transactie van 2008.It ontwikkelt zich snel en het bedrijf van de opstellingstak in guangzhou, Shanghai, ZheJiang, ShenZhen, Hongkong en Macao begint. Het bedrijf geniet van het voordeel in het uitvoeren en vervoer dat door de ribbenstad wordt gebracht.

 

       Ons bedrijf investeert grote fonds en hersenen aan R&D-afdeling aan de chemische, biochemische, farmaceutische & zijn tussenpersonenproducten van de onderzoekboete die de vraag van de markt passen. Het onderzoeksteam op hoog niveau, de geavanceerde apparaten en de goede wetenschappelijke atmosfeer verzekeren de kwaliteit. Door de Chinezen erkende de overheid de beste wettelijke leverancier

 

       Volgens de GMP norm, heeft het bedrijf 10000 m2-installatie met het geavanceerde materiaal gebouwd. De fabriek heeft volledige Q.A. & een Q.C.system. Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van SGS om als gecontroleerde leverancier ertoe gebracht te zijn. Wij hebben het gezag van de uitvoer en de invoer. Onze producten worden verkocht zowel in de binnenlandse als internationale markt en door onze cliënten hoogst geadviseerd. om de markt te ontwikkelen verder, zijn wij enthousiast met manufactory en de handelsmaatschappij rond de bol samenwerken om een bloeiende toekomst te maken.

 

 

Dienst

Het Voordeel van het RuiJinbedrijf

 

* Hoogste kwaliteit met concurrerende prijs:

1) Wij zijn vervaardiging zelf, en al product zal tweemaal test zijn alvorens wij, slechts bereiken de norm kunnen worden uitgever*kopt uitver*kopen.

2) Fabrieks direct levering met concurrerendst dan de tussenpersoon.

 

* Snellere en veilige levering

1) De rijke ervaring helpt ons de geschikte verpakkingsmethode volgens het verschillende land, en verschillend gebied kiezen u in leefde.

2) Het verschepen kan geen controle 100%, zo diverse vervoersmethodes voor uw keus, zoals HKEMS, EMS, Fedex, UPS, DHL, TNT zijn.

 

* Professionele teamserver u

1) Wij hebben partijenklant over de hele wereld, en wij koesteren klant terugkoppelen, bevordert de suggestie zich .will al The Times,

2) Slechts heeft de klant de behoefte, wij geen inspanning zullen om aan uw vereiste te voldoen, verkrijgen de adequate voorraadans snelle levering en de hulp de marktstal.

 

Hoog - de kwaliteit, concurrerende prijs, het veilige verschepen, zal prima server hier wachten op u;)


China Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

De Ordestap van het Ruijinbedrijf:
1, te vertellen gelieve me uw behoefte en hoeveelheid u zult kopen, en ik zal de prijs voor u schrijven.
2, als wij allen met de prijs tevredenstelden en methode leveren. Diverse betalingsmethode voor u keus aan beëindigde de betaling
3, Product shoud zijn verpakte vermomming en gestuurd binnen 12 uren .then het het volgen aantal zal zijn verstrek in 2 dagen.
4, zullen wij helpen het nieuws volgen al manier, u meedeel toen het pakket uw lokale postoffice.then nadat u de goederen ontvangt aankwam, zullen de goederen terugkoppelen worden gewaardeerd.

Ons Team

China Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Fabriek:

 

1: Wij bedrijf provied de Aangepaste dienst. Zodra wij zakelijke relatie en vertrouwen bouwen, wordt OEM/ODM ingestemd met.

2: Fabriek die de direct maakt onze kosten is laagst in de markt suppling. Ook zal al product test tweemaal vóór uitgever*kopt zijn. Slechts zal de goede kwaliteit lange en stabiele zaken brengen.

 

 

Verkoopteam:

 

1: Veel jongerenhoogtepunt met kracht en enthousiasme worden lid van onze verkoopgroep. De meesten van hen zijn ook bodybuilder, die weten welke klant need.can een goede gids in de zaken is.

2: Het bedrijf zal wat beroepsopleiding over steroïden organiseren en HGH, peptide, die hen helpt weten wat neer in zou moeten zijn verkoopt proces, en hoe te professioneler te zijn.

 

China Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Verpakkend en verschepend Team:

 

1: De rijke ervaring helpt ons de meest geschikte verpakkende manier kiezen, zelfs nu is de methode transparant, is het verschil het professionele team zal helpen het pakket schijnt meer perfect, ook zal de verkoper u één of andere suggestie geven wanneer u de orde maakt.

2: Hebben slechts de goede reputatie scheepvaartmaatschappij is onze keus, kennen zij elke peroidsituatie en hoe te om de verschepende manier volgens het verschillende land te kiezen, zelfs het verschillende gebied van één land.

 

 

 

Wij bedrijf cheish elke klant koppelen terug, ons ook zullen wij volgens de klantensuggestie aanpassen. Wil enkel het hoogste kwaliteitsproduct, meeste professionele dienst, veiligste en snelste de verschepende manier voor u brengen.

 

 

China Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2