Shenzhen RuiJin Pharmaceutical Co.,Ltd 86-188-06592208 Gavin@hgh-steroid.com
GHRP-6 Growth Hormone Releasing Hexapeptide

Ghrp-6 de groeihormoon die Hexapeptide vrijgeven

 • Hoog licht

  Ghrp-6 de groeihormoon

  ,

  Het vrijgeven van Hexapeptide-de Groeihormoon

  ,

  10 flesjes/Kit Polypeptide Hormones

 • Norm
  Farmaceutische Rang
 • Betalingsvoorwaarden
  Western Union, Moneygram, T/T
 • Specificatie
  5mg/Vial, 10mg/vial, 10vials/kit
 • MF
  C46H56N12O6
 • E-mail
  gavin@hgh-steroid.com
 • Functie
  Activeert het Lichaam om de Groeihormoon vrij te geven
 • Whatsapp
  +08618806592208
 • Plaats van herkomst
  CHINA
 • Merknaam
  Ghrp-6
 • Certificering
  HPLC, MS, HNMR
 • Modelnummer
  87616-84-0
 • Min. bestelaantal
  1kit
 • Prijs
  Negotiable
 • Verpakking Details
  Speciale vermomde verpakking
 • Levertijd
  Binnen 3-5 dagen
 • Betalingscondities
  Western Union, Moneygram, T/T, bitcoin
 • Levering vermogen
  Overvloed in Voorraad

Ghrp-6 de groeihormoon die Hexapeptide vrijgeven

Ghrp-6 (de Groeihormoon die Hexapeptide vrijgeven)

 

Snel Detail:

 

1, ghrp-6 (de Groeihormoon die Peptide vrijgeven)

2, CAS: 87616-84-0

3, Zuiverheid: 99%

4, Moleculaire Formule: C46H56N12O6

5, Molecuulgewicht: 873.01

6, Inpakkend: 5mg/Vial, 10mg/vial, 10vials/kit

7, Apperance: Wit Gevriesdroogd Poeder

8, Opslag: Gesloten, onder 2 behoud ~ 8℃

Ondanks het die derde in klasse zijn voor zover de sterkte van versie van GH, ghrp-6 nog een machtige GHRP is en 2-3 keer per dag kan worden genomen. Hoewel er een lichte kwestie is, zijn ghrp-6 getoond om niet te zijn efficiënt in aanwezigheid van de opgeheven niveaus van de bloedglucose. Dientengevolge, geloof ik de best practice voor ghrp-6 die aan dosis 2 uren na uw laatste maaltijd en 30 minuten doseren is alvorens u in om het even welk voedsel neemt, zodat geen interactie het effect van ghrp-6 verzwakken. Nemend dit in overweging, kunnen ghrp-6 2-3 keer per dag (ongeveer 3 uren binnen - tussen injecties) voor maximumdoeltreffendheid met een waaier van 100mcg-200mcg per dosis worden genomen.

Ghrp-6 zijn injecteerbare peptide in de categorie van de groeihormoon vrijgevend peptides, of GHRP. Algemeen het meest gebruikt van deze peptides moet de productie van GH verhogen. Andere peptides in deze categorie omvatten ghrp-2, hexarelin, en ipamorelin. Met betrekking tot stijgend GH, elk van zo ook werken deze, en er zijn geen behoefte of voordeel aan het combineren van hen. In plaats daarvan, wordt het meest geschikt voor het bijzondere geval gekozen.

 

 

 

Wanneer om ghrp-6 te gebruiken

 
 

Ghrp-6 worden het meest over het algemeen gebruikt voor dezelfde doeleinden dat GH zou kunnen worden gebruikt, maar kan worden gekozen waar een kostenvoordeel goedkeurend ghrp-6 bestaat, is GH niet beschikbaar, of het individu verkiest het idee van het bevorderen van zijn eigen productie van GH aan het inspuiten van GH.

 

Deze doeleinden kunnen verhoogd vet verlies, betere spieraanwinst wanneer gebruikt in combinatie met anabole steroïden, kosmetische verbetering van de huid, en het betere helen van verwonding omvatten.

 

Er is geen behoefte aan cyclusghrp gebruik, en zo daarom kunnen ghrp-6 worden gebruikt wanneer het om om eender welke bovengenoemde redenen nuttig wordt verondersteld te zijn. Nochtans, wanneer het gebruik in plaats van versterking op korte termijn van een steroid cyclus of vet-verliesprogramma aan de gang zijnde is, adviseer ik beperkend dosering tot het minimumeind van de voorgestelde doseringswaaier.

 

Beschrijving:

 

1 Ghrp-6 kunnen lichaamsvet verminderen, spier verhogen, de verhogingsuithoudingsvermogen van de sterkteadvertentie verhogen. Het is onlangs populair als prestaties geworden die drugs verbeteren. De voordelen van verhoogde g-Hormoonniveaus door stimulatie ghrp-6 omvatten: een verhoging van sterkte, spiermassa en lichaamsvetverlies, verjonging en het versterken van verbindingen, bindweefsel en beenmassa. Het belangrijkste gebruik van ghrp-6 moet de verhoogde niveaus van GH verstrekken, wat ook in verhoogde niveaus igf-1 resulteert. Dit helpt vet verlies en helpt ook in sommige gevallen spieraanwinst. Over het algemeen, GHRP-wordt het gebruik gekozen als vervanging aan het gebruik van GH, en slechts zelden wordt gecombineerd met GH.
2 Ghrp-6, ook gekend als het Vrijgeven van Hexapeptide, is een peptide hormoon van de hormoonklasse. Zoals met alle verwante peptides is, worden ghrp-6 wijd gebruikt om de hoeveelheid natuurlijke productie van GH in het lichaam te verhogen. En de verhogingen van GH kunnen voordelig aan anabolism, vet verlies, terugwinning zijn en algemeen goed - zijnd evenals mogelijke anti-veroudert doeleinden dienen.
3 Het de groeihormoon die peptide-6 (ghrp-6) vrijgeven die is in de categorie van drugs als GH Secretagogues wordt bekend. Deze categorie van drugs omvat ghrp-2, ghrp-6, Ipamorelin, en Hexarelin. Hun primaire functie is de slijmachtige klier te bevorderen om meer de Groeihormoon te produceren.
4 GHRPs heeft een 2 vouwenmechanisme van actie, in zoverre dat zij een verhoging van GH door het vergroten van het natuurlijke de groeihormoon de transductieweg vrijgevend van het hormoon (GHRH) signaal, evenals door de acties van somatostatin te onderdrukken veroorzaken.
5

Ghrp-6 staan uw lichaam toe om meer menselijk hormoon natuurlijk te produceren en vrij te geven, resulterend in een grotere afscheiding van ig-1 van de lever. Ghrp-6 beïnvloedt ook het centrale zenuwstelsel, door neuronen te beschermen evenals sterkte op een bepaalde manier zeer te verhogen gelijkend op de manier bepaalde steroïden doen.

De gebruikers van deze substantie melden vaak een verhoging van sterkte en spiermassa, samen met een algemene betekenis van beter goed - het zijn en verminderd lichaamsvet. Peptide beïnvloedt de neuronen op een gelijkaardige manier dat sommige steroïden het veroorzaken van een aanzienlijke toename in sterkte doen.

6 Ghrp-6 kunnen ook worden gebruikt om de productie van GH van het lichaam te bevorderen natuurlijke nadat het wegens het synthetische gebruik van GH is vertraagd. Het is belangrijk om op te merken dat het gematigde gebruik van dit peptide van een aanwinst in watergewicht of bloat gewoonlijk vergezeld zal gaan aangezien het vaak wordt geroepen. Dit kan de vette het branden gevolgen van de substantie ongemerkt maken tijdens gebruik gaan.

 

 

 

 

Effect:

 

 

1.

De voordelen van ghrp-6 zijn uiterst een beroep doend op vele soorten atleten, en die die hun algemeen eruit zien goed te verbeteren - zijnd

2.

Ghrp-6 kunnen helpen de spieren van het lichaam beschermen door terugwinning en eiwitsynthese op te voeren. Wat meer, is het is ook getoond om ontsteking effectief te bestrijden

3.

Ghrp-6 zullen helpen spiermassa en ontwikkeling verhogen. Dit is de poney van redenmensen omhoog het contante geld voor ghrp-6, en het werkt groot bij het helpen van vet verlies, dat tot het een zeer goede optie maakt om recomping of te snijden

4.

De voordelen van ghrp-6 worden veel meer uitgesproken in hen die reeds in vorm en geconditioneerd zijn

5.

als u, of volledig uit vorm zwaarlijvig bent, dan is het best om bij uw het conditioneren te werken eerst alvorens ghrp-6 te gebruiken. Ondertussen, zullen die die in hoogste vorm zijn, aan de meesten van deze samenstelling ten goede komen, aangezien het het suikerglazuur op de cake is

 

 • Verminderingen van lichaamsvet
 • Verhoogde magere massa.
 • Verhoogde collageenproductie
 • Betere slaap
 • Verhoogde cellulaire reparatie
 • Een verhoging van igf-1
 • Verhogingen van beendichtheid.

 

Vermindert lichaamsvet: Ghrp-6 heeft het beleid de reputatie van het verminderen van vet, makend tot het een goede optie voor bodybuilders in hun scherpe cycli. Het is ook uiterst aantrekkelijk aan die mensen die bewust gewicht zijn en kijken om die extra ponden zonder het werken hard bij de gymnastiek af te werpen.
Verhogingsspier: Ghrp-6 heeft het beleid ook de reputatie van het vergemakkelijken van een verhoging en een ontwikkeling in spieren.
Verhogingsuithoudingsvermogen: Die gebruikers die voor de verbetering van de drugeis van uithoudingsvermogenniveaus vouching posten het beleid van ghrp-6.
Beschermend en anti-inflammatory: Ghrp-6 stelt het beleid betere bescherming van de spieren in werking en handelt als een anti-inflammatory agent die in de het proces en synthese van de spierterugwinning essentieel is.
Ghrp-6 zorgt ook ervoor dat de lever werkt om afscheidingen in werking te stellen ig.f-1 die u helpen vette sneller verliezen en sterkte bereiken aangezien de tijdpassen door.

 

 

Ghrp-6 de groeihormoon die Hexapeptide vrijgeven 0